Contact

Steenakker 4
9302 DH Roden

T 050 - 5019042
M 06 - 29422352

Welkom bij Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo Kamp

De werkzaamheden van ons buro beslaan het ontwerpen en uitwerken van particuliere woningen, bedrijfspanden en middelgrote utiliteitswerken, maar ook kleine- en middelgrote verbouwingen vormen eveneens een grote uitdaging.
Het zit m niet in de grootte maar in de kwaliteit.

Het is onze taak de juiste synergie te vinden tussen massaverhoudingen, onderlinge ruimterelaties, materiaalgebruik en bijvoorbeeld een beeld-kwaliteitsplan.

Een goed ontwerp is onder andere en combinatie van creativiteit, kennis, flexibiliteit en een juiste interpretatie van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Het resultaat is een doordacht ontwerp dat functioneel is en kosten technisch binnen het budget van de opdrachtgever past waarin jarenlang met plezier gewoond of gewerkt kan worden.

Op deze site vind u informatie m.b.t. tot uw nieuw- of verbouwingsplannen waarbij u middels een stroomschema kunt zien met welke partijen en bijkomende kosten u te maken kunt krijgen. Uiteraard is het onmogelijk alle facetten volledig te behandelen, hiervoor zult u worden verwezen naar een aantal interessante sites.

Voor een prijsopgave of toelichting op een bepaald onderwerp kunt u natuurlijk vrijblijvend de contactpagina invullen, u krijgt dan zo spoedig mogelijk per mail of telefoon antwoord op uw vraag.

ACTUEEL

 

Inmiddels is men begonnen met de bouw van deze energiezuinige woning aan de Hege Kamp 43 te Ureterp

Deze zeer energiezuinige woning is voorzien vloerverwarming op beide woonlagen, gevoed door een bodemwarmtepomp met twee bronnen van 183meter diep. Op het zuidelijke dakvlak liggen 40PV panelen die ruimschoots in de dagelijkse elektrische behoefte kunnen voorzien. Ook wordt de overtollige energie opgeslagen in een tweetal accu's waardoor de woning zelfs een aantal dagen volledig onafhankelijk van  derden door kan draaien.

Met deze investering zijn de opdrachtgevers meer dan voorbereid op de toekomst waarin de energieprijzen alleen maar hoger zullen gaan worden.

 

 

Om sommige bestanden te kunnen bekijken heeft u acrobat reader nodig 


 

 

 

TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren.
Klik hier of gebruik Escape om de foto te sluiten