Contact

Steenakker 4
9302 DH Roden

T 050 - 5019042
M 06 - 29422352

Welkom bij Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo Kamp

De werkzaamheden van ons buro beslaan het ontwerpen en uitwerken van particuliere woningen, bedrijfspanden en middelgrote utiliteitswerken, maar ook kleine- en middelgrote verbouwingen vormen eveneens een grote uitdaging.
Het zit m niet in de grootte maar in de kwaliteit.

Het is onze taak de juiste synergie te vinden tussen massaverhoudingen, onderlinge ruimterelaties, materiaalgebruik en bijvoorbeeld een beeld-kwaliteitsplan.

Een goed ontwerp is onder andere een combinatie van creativiteit, kennis, flexibiliteit en een juiste interpretatie van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Het resultaat is een doordacht ontwerp dat functioneel is en kosten technisch binnen het budget van de opdrachtgever past waarin jarenlang met plezier gewoond of gewerkt kan worden.

Op deze site vind u informatie m.b.t. tot uw nieuw- of verbouwingsplannen waarbij u middels een stroomschema kunt zien met welke partijen en bijkomende kosten u te maken kunt krijgen. Uiteraard is het onmogelijk alle facetten volledig te behandelen, hiervoor zult u worden verwezen naar een aantal interessante sites.

Voor een prijsopgave of toelichting op een bepaald onderwerp kunt u natuurlijk vrijblijvend de contactpagina invullen, u krijgt dan zo spoedig mogelijk per mail of telefoon antwoord op uw vraag.

Wet Kwaliteitsborging 2024

Wat betekent dit voor U?


Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen’ op komst!
De overheid heeft gepland dat op 1 januari 2024 de ‘Omgevingswet’ en de ‘Wet kwaliteitsborging voor het bouwen’ in werking zullen treden.
Deze nieuwe wetgeving heeft mogelijk gevolgen voor u op het moment dat u de aanvraag omgevingsvergunning indient nadat deze wetgeving in werking is getreden
Om ervoor te zorgen dat u voor uw bouw-/verbouwplannen de juiste aanvragen bij de gemeente indient adviseren wij onderstaande stappen door te lezen. In onderstaande film worden de stappen eveneens uitgelegd.

 

 

 

Om sommige bestanden te kunnen bekijken heeft u acrobat reader nodig 


 

 

 

TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren.
Klik hier of gebruik Escape om de foto te sluiten