Wat kunnen we voor u betekenen

Voor alle voorkomende fasen in het werk kunnen wij u onze diensten aanbieden. Van ontwerp tot uitvoering leveren wij CAD-tekenwerk. Maar ook het geheel verzorgen van een bouwaanvraag procedure met de daarbij behorende vereisten als daglicht-, ventilatie- en EPG berekeningen behoort tot één van onze diensten.

Uiteraard leveren wij ook constructieberekeningen waarbij we gebruik maken van externe professionele constructeurs in ons netwerk.

Doordat we nauw samenwerken met een verscheidenheid aan bouwbedrijven kunnen we op zeer korte termijn een redelijk inzicht geven van de bouwkosten. Dit uiteraard vaak op basis van een schets en mondelinge toelichting. Voor een exacte opgave cq. begroting zal de aannemer echter verder uitgewerkte tekeningen op bestek niveau verlangen.

Al deze zaken en zorgen worden u uit handen genomen. We regelen van ontwerp tot uitvoering alle bijkomende procedures en vereisten.

 

TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren.
Klik hier of gebruik Escape om de foto te sluiten