Ontruimingsplannen

Bij brand in een gebouw ontstaat al snel een levenbedreigende situatie, vooral door de grote rook- en hitteontwikkeling. Iedereen moet het gebouw dus zo snel mogelijk kunnen verlaten. Goede vluchtwegsignalering en noodverichting zijn essentieel in geval van een dergelijke calamiteit.
 
Samen met een gecertificeerde installateur worden vluchtroutes, verzamelplaatsen en o.a. blusmiddelen in kaart gebracht op een ontruimingsplattegrond. Dergelijke evacuatie- of ontruimingsplattegronden worden opgehangen op strategische posities langs de vluchtroutes in het gebouw.
 
Bijvoorbeeld Horst-Elektrotechniek kan u van dienst zijn bij het maken van een verlichtingsplan of ontruimingsinstallatie en biedt u ook de mogelijkheid van een onderhoudscontract voor de geleverde installatie, opdat u de komende jaren verzekerd bent van een goed werkende ontruimingsinstallatie in geval van brand.
TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren.
Klik hier of gebruik Escape om de foto te sluiten